Dyer Elite

posted in: Photos | 0

Dera e blinduar Sparta Ines permban kase, kontrakase dhe dere. Dera ofrohet me veshje PVC ose Laminat. Fisheku eshte i perbere nga 4 celesa, 3 + 1(celes palosje). Pjesa e brendshme e deres eshte e perbere me izolim akustik. Eshte … Continued

Dyer Nobel

posted in: Adventure | 0

Jane dyer te cilesise se mesme te larte ne perberje . Kasa dhe fashatura druri , te rrumbullaketa ose te drejta sipas modelit . Perberja e panelit mund te jete lisho ose e trajtuar kunder gervishtjeve . Dyert mund te … Continued