Dyer Elite

posted in: Photos | 0

Dera e blinduar Sparta Ines permban kase, kontrakase dhe dere.

Dera ofrohet me veshje PVC ose Laminat.

Fisheku eshte i perbere nga 4 celesa, 3 + 1(celes palosje).

Pjesa e brendshme e deres eshte e perbere me izolim akustik.

Eshte e perbere nga 2 deviatore ne forme ganxhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.