Dyer Elite

posted in: Photos | 0

Dera e blinduar Sparta Ines permban kase, kontrakase dhe dere. Dera ofrohet me veshje PVC ose Laminat. Fisheku eshte i perbere nga 4 celesa, 3 + 1(celes palosje). Pjesa e brendshme e deres eshte e perbere me izolim akustik. Eshte … Continued