INES Company

Dyer Elite

Previous
Next
Previous
Next

Dyer Nobel

Jane dyer te cilesise se mesme te larte ne perberje . Kasa dhe fashatura druri , te rrumbullaketa ose te drejta sipas modelit . Perberja e panelit mund te jete lisho ose e trajtuar kunder gervishtjeve . Dyert mund te jene te lyera , te llakuara ose pantografuara sipas kerkesave tuaja , si dhe me modele te ndryshme xhami ,rreshqitje siper murit ose brenda(scorrevole).

Partneret dhe Klientet

Partneret

Ines Company

Klientet

Our Company Works

Clienta and our Work

Air Albania Stadium

ALIAS

Marriott Tirana

Edonil Konstruksion

G & A

Mine Peza Residence

GET QUOTE

Do You Have Any Questions?
We’ll Be Happy To Assist!

Call Us

+355 68 30 50 205

Call Us

0686267337

Mail Us

ines_company@yahoo.com

Mail Us

inescompany2@gmail.com