• Example 02

"Te rejat e fundit"

Dyer Elite

| |

Dera e blinduar Sparta Ines permban kase, kontrakase dhe dere. Dera ofrohet me veshje PVC ose Laminat. Fisheku eshte i perbere nga 4 celesa, 3 + 1(celes palosje). Pjesa e brendshme e deres... READ MORE

Dyer Nobel

| |

Jane dyer te cilesise se mesme te larte ne perberje . Kasa dhe fashatura druri , te rrumbullaketa ose te drejta sipas modelit . Perberja e panelit mund te jete lisho ose e... READ MORE